Z vami že več kot 40 let

Če želiš biti srečen en dan, se napij;
Če želiš biti srečen eno leto, se oženi;
Če želiš biti srečen celo življenje, postni VRTNAR.

Tako pravi pregovor, a vseeno je v njem tudi nekaj resnice, saj nas delo z rastlinami razveseljuje , sprošča in osrečuje.

Kar z ljubeznijo se vzgoji, rastlo bo še mnogo dni!

Smo družinsko vrtnarsko podjetje, ki že več kot 40 let za vas gojimo okrasno drevje in grmičevje, trajnice in z njimi zasajamo vrtove, jih načrtujemo,  oblikujemo in vzdržujemo,

Vrt je kraj za sprostitev, v njem uživamo, počivamo, kuhamo,  se igramo in ga obdelujemo. Da pa je vaš vrt takšen, da v njem uživate, vam ga mi pomagamo ustvarit.

Naše vodilo je: Kar z ljubeznijo se vzgoji, rastlo bo še mnogo dni! Če poznaš rastlino že od malega in veš kako se obnaša v določenih pogojih, v različnih prsteh in okolju, je lažje svetovati, katero rastlino izberite  za vaš vrt, korito,… Naše sadike so prilagojene na naše talne in podnebne razmere.

V naši vrtnariji smo vrtnarsko podkovani s hortikulturno izobrazbo, kar pa največ šteje so leta izkušenj in nemalo zasajenih vrtov.

Vsako leto se na novo izobražujemo in pridobivamo nova znanja na raznih vrtnarskih posvetih, sejmih in tečajih.

Radi imamo naravo, živimo z njo in ta naravni habitat poskušamo prenesti v vrtove, ki jih izdelujemo s svojim znanjem s pestrostjo in barvitostjo.

Vrtnarske storitve Čuden