V spletni trgovini trgovina.cuden.si lahko plačujete blago na naslednje načine:

  • plačilo po povzetju
  • plačilo po predračunu (s položnico ali elektronsko banko)
  • plačilo s PayPal računom (ponudnik PayPal omogoča plačila s kreditnim karticam)

Plačilo po povzetju

V primeru, da boste blago plačali s plačilom po povzetju, boste kupnino plačali dostavljalcu ob dostavi naročenega izdelka ali na lokaciji prevzema. Znesek je viden ob zaključku nakupa v naši spletni trgovini. Stroški dostave so prav tako obračunani ob zaključku nakupa.

Plačilo po predračunu

Naročeno blago lahko plačate preko nakazila na naš TRR. Z izvajanjem aktivnosti za odpremo naročila bomo začeli takoj po prejemu nakazila kupnine na naš TRR. Postopek nam lahko pomagate pospešiti tako, da nam po izvedbi plačila posredujete dokazilo o plačilu na naš elektronski naslov info@mojacula.si.

Podatki za nakazilo:

ČUDEN VRTNARSTVO D.O.O.
Čučkova ulica 37
1000 Ljubljana, Slovenija

IBAN: SI56 0201 8001 5233 618 (NLB d.d.)
BIC/SWIFT: LJBASI2X

PayPal

Naročeno blago lahko plačate z uporabo plačilnega sistema PayPal. Z registracijo pri ponudniku plačilnega sistema PayPal vam je omogočeno tudi plačevanje s kreditnimi karticami. Več o plačilnem sistemu Paypal si lahko preberete na tej povezavi.

Izdaja računa

Prodajalec mora za dobavo blaga ali storitev izdati račun in ga izročiti kupcu. Kupec mora prevzeti račun in ga zadržati neposredno po odhodu iz poslovnega prostora. Pri poslovanju preko spleta  bomo izdali račun ob pošiljanju blaga kupcu oziroma ko bo blago odpremljeno. Za spletne nakupe trenutno ne izdajamo e-računov.